fbpx

EGYEDI TERVEZÉSŰ

LED Neon feliratok
& dekorációk

Gazdaságos

Annak ellenére, hogy a LED Neon feliratok színei élénkebbek és világosabbak, mint a hagyományos neonoké, a fogyasztásuk körülbelül 90%-kal alacsonyabb, a gyártási költségük pedig 50%-kal kevesebb. Ráadásul nem kell számolnod szervizelési és fenntartási költségekkel sem.

Biztonságos

A tradicionális neonok üvegből készülnek, ezért meglehetősen sérülékenyek. A törékenysége, illetve a higany és a neongáz miatt általában nem javasolják beltéri és otthoni használatra. Ezzel szemben a LED Neon PVC borításának köszönhetően rugalmas és strapabíró. Nem melegszik fel és nem törékeny.

Könnyű és csendes

A Led Neon feliratok könnyebbek, mint az üveg neoncsövek. Könnyedén hordozhatóak, így kültéren és beltéren is használhatjuk. Legyen szó rendezvényekről, kiállításokról vagy esküvőkről. Működés közben is csendes (egyáltalán nem zümmög), akár a hálószobában is használhatjuk dekorációként.

Egyszerű telepítés

A kisebb neon feliratokat úgy akaszthatod fel a falra, mint egy képet, a nagyobb és nehezebb termékeket távtartókkal szereljük fel, amivel szintén könnyedén rögzítheted. Ezután már csak egy háztartási konnektor szükséges a beüzemeléshez.

Gyártási idő

A normál gyártási idő körülbelül 2-3 hét, ez leginkább a minta vagy felirat komplexitásától és nagyságától függ. Felár ellenében kérhető gyorsított gyártás is ennek részleteivel kapcsolatban hívj minket telefonon!

Egyedi megoldások

Szinte bármilyen egyedi elképzelés megvalósításában tudunk segíteni! A tervezés során tanácsot adunk az egyszerűsítésre és igyekszünk a lehető leghatékonyabb módon megvalósítani az ötleteidet.

1
2
3
4
5
1

Akasztó lyuk

2

LED Neon

3

Plexi tábla

4

3 méter átlátszó kábel

5

Tápegység

Galéria

Hogyan tudsz rendelni?

1. Mondd el nekünk, hogy mit szeretnél

2. Visszahívunk és egyeztetjük a részleteket

3. Megbeszéljük a határidőket és az árakat

4. Az ajánlat elfogadása esetén átutalással tudsz fizetni

5. Elkezdjük a neon feliratok gyártását (2-3 hét)

6. Házhoz szállítjuk az elkészült terméket

Elérhetőségeink

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken!

Telefonszám: +36 (30) 573 8332

Email: info@neonstudio.hu

FB Messenger: Írj nekünk Facebookon

Ügyfél kapcsolattartó: Nemes András

Cégadatok

NEONSTUDIO.HU
Cégnév: VLP Kft.
Telefonszám: +36 (30) 573 8332
Adószám: 24330404-2-42
Székhely: 1145 Budapest, Jávor u. 5/B.

Árajánlatkérés

Árajánlatkéréshez töltsd ki az alábbi űrlapot! Kollégáink 1-2 napon belül felveszik veled a kapcsolatot.    Max. fájl méret: 25MB. Elfogadott fájlok: jpg, jpeg, png, pdf, ai, svg.