NEONSTUDIO 12 hónapos garancia

12 hónapos garanciát vállalunk a LED neon feliratok anyagára és kivitelezésére.

Garanciális esetekben, mindig szükséges a hibás táblának a bevizsgálása, ilyen esetekben nem elegendő a vevő általi probléma leírása és fényképek küldése az esetleges problémáról. Erre azért van szükség, hogy valóban bizonyítást nyerjen a hiba forrása, mivel az ha a fentiekben leírtak szerint nem gyártási hiányoságból adódik úgy a garanciális javítás nem érvényesíthető.

A vizsgálatot NEONSTUDIO végzi Budapesti telephelyén. Az ügyfél kötelezettségé, hogy alaposan becsomagolja és visszaküldje nekünk a hibás táblát (A nem megfelelő csomagolásból adódó sérülésekért és az ebből adódó a garanciális igénynek az elutasítására felelősséget NEONSTUDIO nem vállal). A vizsgálat 0-14 napot vesz igénybe, mely során a hibáról és annak okáról szakértői vélemény készül írásos formában, melyet minden esetben továbbítunk az illetékes személynek. Amennyiben bizonyítottan gyártási hibára vezethető vissza a probléma, úgy a vevőnek kiküldünk egy pontosan ugyan olyan terméket, mint ami a hibás volt 14-21 nap alatt. Másik termék választása nem lehetséges. Ellenkező esetben, tehát ha nem gyártási hiba történt úgy kártérítés nem vehető igénybe.

A garancia nem terjed ki azokra a károkra, amelyek a helytelen telepítés vagy a használat során bekövetkezett fizikai károsodás következtében jelentkezhetnek.

Szállítás:

Amennyiben a szállítás utáni 7 napon belül jelzik (fénykép, eredeti csomagolás) a hibát és bizonyítható, hogy a sérülés a szállítás során keletkezett, úgy a UPS felé kártérítési igényt adunk be. Fontos amennyiben ilyen történik (reméljük nem fog) akkor megkell tartani az eredeti csomagolást is, mert a vizsgálat során a csomagolást és a sérült terméket a UPS elszállítja vizsgálatra.

Kültéri használat:

A LED Neon szalag IP68-as védelemmel rendelkezik, azonban a forrasztások miatt víz nem érheti a táblát. Ebből adódóan a táblák kültéren csak abban az esetben helyezhetők el, ha biztosítható, hogy a táblát semmilyen körülmények között nem fogja víz érni. Továbbá nagyon fontos, hogy a tápegységet sem érheti víz, így azt is száraz helyen kell tartani.