Rólunk

Bemutatkozás

Szakterületünk az egyedi, kézzel készített LED Neon feliratok és világító elemek tervezése és gyártása. Műhelyünkben szinte bármilyen egyedi ötletet és elképzelést meg tudunk valósítani: mond el, hogy mit szeretnél és megalkotjuk.

Számunkra a legfontosabb, hogy olyan termékeket állítsunk elő melyek egyedi kialakításuknak köszönhetően különleges hangulatot teremtenek vásárlóink otthonában, irodáiban, üzlethelyiségeiben vagy rendezvényein.

Nálunk a tervezéstől a gyártásig, minden folyamat Magyarországon történik.

Történetünk

Vonzalmunk a neon feliratok iránt mindig is velünk volt. Már egyetemi éveink alatt is a belvárosi bárok és éttermek különböző egyedileg készített neon feliratait és cégéreit fürkésztük, majd 2020. tavaszán elkezdtek bennünk körvonalazódni projektünk alapjai.

Szerettünk volna egy olcsóbb és megbízhatóbb megoldást létrehozni, mint a hagyományosan üvegből készült neon feliratok, amelyek gyártási és fenntartási költségei igencsak magasak, ezért fordultunk a LED neon táblák felé, amelyek biztonságosak, kevésbé költségesek, ellenben ugyanolyan atmoszférát teremtenek meg, mint hagyományosan készült társaik.